Alles dat je moet weten over Mflor PVC

mflor PVC

Het is geen wonder dat veel mensen moeite hebben met het uitkiezen van een nieuwe vloer voor hun huis of kantoor. Er is immers zoveel keuze! Je kunt kiezen uit letterlijk duizenden soorten vloeren. Een populair type op dit moment is Mflor PVC. Hoewel je als leek wellicht nog nooit hebt gehoord van Mflor PVC, is het langzaam de wereld van de vloeren aan het veroveren.

mflor PVC

Wat is Mflor PVC?

Mflor is de bedrijfsnaam van het bedrijf dat verantwoordelijk is voor dit unieke type PVC. Er zijn veel resellers van Mflor vloeren, ook in ons eigen land. Je kunt ze dus gemakkelijk bestellen en laten leggen. Het Mflor PVC is stevig, duurzaam en heeft vooral unieke ontwerpen welke soms niet te onderscheiden zijn van echte natuurlijke materialen. 

Over Mflor

Mflor, vroeger ook wel Metroflor geheten maakt bijzonder mooie vloeren. Deze vloeren zijn over het algemeen wat duurder maar gaan ook ontzettend lang mee. Naast PVC gebruikt Mflor ook andere materialen. Duurzaamheid staat voorop: het is de bedoeling dat je nieuwe vloer lang mee gaat. Mflor is marktleider in PVC vloeren. Mflor maakt designvloeren en staat daar ook om bekend. in Nederland is het momenteel misschien wel de populairste soort vloer die je kunt krijgen.

In een kantoor

Ook – of misschien wel juist – in kantoren zijn de Mflor vloeren ontzettend populair. Dat heeft een aantal redenen. Het materiaal is ontzettend stevig. Waar je thuis misschien nog wel veel zonder schoenen rondloopt en ook niet honderden mensen ontvangt op een normale dag, is dat in een kantoor soms anders. Een kantoor loopt iedereen op schoenen, er komen vaak veel mensen langs en niemand voelt zich echt verantwoordelijk voor het mooi houden van de vloer. Je wil dus misschien wel een designvloer maar het moet ook allemaal tegen een stootje kunnen! Daarvoor is Mflor ideaal.