Altijd een juiste projecttegel bij Jabostone!

Bent u op zoek naar projecttegels voor een specifiek project en/of toepassing? Jabostone B.V. helpt u graag bij de zoektocht naar de juiste tegels voor uw project en samen zorgen we ervoor dat u precies krijgt wat u zoekt. Hierbij bent u gegarandeerd van topkwaliteit 1e keus tegels voor een scherpe prijs.

Jabostone voert een vast basis assortiment van 250 a 300 tegels die wij in Baarlo (Venlo) op voorraad hebben staan en die binnen ons (online) dropshipment concept van A tot Z vallen. Natuurlijk is het mogelijk dat uw perfecte projecttegel hierbij zit. Maar mocht dit niet het geval zijn, dan spreken wij ons uitgebreide netwerk in Spanje en Italië graag aan en gaan we gericht voor u op zoek naar een partijtegel die aansluit bij uw wensen en behoeften. Projecttegels bij Jabostone: altijd een passende tegel!

Altijd een gerichte collectie projecttegels binnen onze vaste collectie.

Natuurlijk is er geen specifieke tegel die altijd de juiste projecttegel vormt. Een interieurstylist die voor een trendy restaurant aan de slag gaat zoekt iets ‘aparts’ waarbij het design de primaire factor is. Een projectontwikkelaar met een strak budget wilt een onderhoudsvriendelijke en toegankelijke tegel met een scherpe prijs. In 9 van de 10 gevallen zijn de mensen die zoeken naar een ‘projecttegel’ op zoek naar een toegankelijke tegel – zowel qua look als afmeting(en) – voor een scherpe prijs. De tegel moet daarnaast onderhoudsvriendelijk en vaak ook van topkwaliteit zijn (lees: een hoge slijtklasse).

Wij begrijpen de behoefte naar een geschikte ‘partij tegel’ en voeren daarom ook altijd een gerichte collectie van dit ’type’ tegels binnen onze vaste tegelcollectie. U vindt altijd een aantal subtiele natuursteen look, betonlook en houtlook tegels die aan alle bovenstaande eigenschappen voldoen. Topkwaliteit en 1e keus keramische tegels uit Italie & Spanje met een toegankelijke look en uitstraling voor een vaste scherpe prijs. En bent u op zoek naar een grote partij, dan denken wij graag met u mee, vraag gerust naar de mogelijkheden.

Meer over Jabostone B.V.

Tegel groothandel Jabostone B.V. bestaat inmiddels al meer dan 10 jaar. In 2007 zijn wij begonnen met de verkoop van natuursteen tegels aan de regionale markt. Door een structurele groei, continue ontwikkelingen binnen het productassortiment met het oog op een optimale prijs – kwaliteit verhouding en een heldere online visie is Jabostone inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende & groothandel, actief in Nederland en België. Wij bieden prachtige 1e keus keramische tegels uit Italië en Spanje en natuursteen tegels uit Turkije en Brazilië. Een weloverwogen mix van de meest populaire stijlen in Nederland en België. Met een heldere online focus kunnen wij daarnaast online retailers optimaal van dienst zijn. Vraag gerust naar de mogelijkheden!