Appartement kopen Costa Del Sol

appartement kopen Costa Del Sol

Helpende handappartement kopen Costa Del Sol

Een appartement kopen Costa Del Sol was altijd al een droom van mijn ouders. Tot een jaar geleden dacht ik niet dat zij hier erg serieus over waren, maar de laatste tijd meenden zij het wel als ze zeiden dat zij graag naar het buitenland wilden. Doordat zij al op een wat oudere leeftijd zijn, weten zij niet veel van technologie. Gelukkig weet ik dat wel en daarom help ik hen een handje. via een vriendin kreeg ik de tip om eens op de website van Spanje Specials, wat ik toen direct gedaan heb. Ik zag meteen dat dit iets was wat ik moest onthouden, want er stonden ongelofelijk mooie woningen op. De eerstvolgende keer dat ik weer bij mijn ouders was, heb ik hen dit ook laten zien. Zij reageerden ook erg enthousiast en toen hebben wij gebeld met een medewerker van het bedrijf. Wij hadden enkele vragen rondom de aankoop waarop wij graag een antwoord hadden. Er werd onwijs positief en hartelijk gereageerd en alle vragen zijn beantwoord. Dat gaf ons veel vertrouwen in de diensten van deze mensen.

Spannendappartement kopen Costa Del Sol

Toen wij het perfecte appartement om te kopen aan de Costa Del Sol tegenkwamen, hebben wij meteen weer contact opgenomen. Een aantal dagen later zijn wij naar Spanje gevlogen om het te bekijken. Het zag er heel goed uit en mijn ouders hebben direct een bod uitgebracht. Nu is het wachten of deze geaccepteerd worden, maar die kans zit er dik in. Tot nu toe zijn wij erg tevreden met de diensten van dit bedrijf en zouden wij het aan iedereen aanraden!