Badkamers bij Sanitaireiland

Sanitaireiland in Maurik heeft de grootste badkamer showroom van Nederland. Met 3000 m2 vind je hier meer dan 100 voorbeelden en opstellingen van badkamers. Ze hebben een uitgebreid assortiment aan bijvoorbeeld badkamermeubels, inloopdouches, ligbaden, kranen, toiletcombinaties, radiatoren en badkamertegels. Alles voor je badkamer kun je dus vinden bij Sanitaireiland.

Doe inspiratie op in de badkamershowroom bij Sanitaireiland

Als je nog niet zeker weet wat je precies voor een badkamer wilt kan je altijd langskomen bij Sanitaireiland. Hier vind je heel veel verschillende soorten badkamers. Je kunt een romantische stijl badkamer vinden maar ook juist een moderne stijl. Sanitaireiland is ook de plek om jouw complete badkamer te vinden. Dit kan bijvoorbeeld ook erg handig zijn als je zelf niet precies weet wat je wilt en het lastig vindt om combinaties te bedenken. In deze complete badkamers van Sanitaireiland zit alles wat je nodig hebt in de badkamer en zo kan je dus al heel snel genieten van je nieuwe badkamer. Je kunt de complete badkamers natuurlijk altijd wat meer je eigen stijl maken door bijvoorbeeld het badkamermeubel of toilet te wisselen voor een iets ander soort.

Tips voor het kiezen van een badkamer

Ook voor tips kom je langs bij Sanitaireiland. Het kan soms erg lastig zijn om de juiste badkamer te vinden. Tegenwoordig zijn er zoveel mogelijkheden dat je soms even niet meer weet wat voor jou het beste is. Kijk hierbij eerst wat je precies gebruikt in een badkamer en welke stijl je leuk vindt. Een mooi ligbad kan natuurlijk heel leuk staan in een badkamer, maar als jij nooit in bad zit of als je badkamer erg klein is dan is dit natuurlijk niet zo verstandig. De medewerkers van Sanitaireiland kunnen jou verder helpen met advies en tips. Ze kijken naar wat jij wilt en wat in jouw badkamer past. Zo kunnen ze samen met jou de badkamer van je dromen realiseren.