Bekijk Parketvloer Bergen op Zoom

vloerAfgelopen maand ben ik verhuist samen met ons gezin. Tijdens de verhuizing heeft iedereen altijd enorm veel stress en dat is natuurlijk begrijpelijk. Er moet echt van alles geregeld worden, terwijl je niet veel tijd hebt. Zo hebben we voor 3 weken terug laminaat kocht bij Parketvloer Bergen op Zoom. Op internet staan veel bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn, maar dit bedrijf vonden wij toch veel beter. Er staan op internet namelijk veel goede recensies over dit bedrijf. Zo staat er dat ze een geweldige service in huis hebben en daarnaast ook nog eens kwaliteit leveren. Beide punten zijn ontzettend belangrijk, maar de prijs speelt ook een rol. Gelukkig zijn ze ook erg voordelig en als je de prijzen van hun vergelijkt met soortgelijke aanbieders al helemaal!

Uitstekende servicevloeren

Nadat we onze bestelling hadden gedaan, hebben we maar 4 dagen hoeven wachten. De service is dus perfect. Het bestellen was erg gemakkelijk. We werden goed ondersteund, om zo onze droomvloer te krijgen. Het is daarom ook echt een aanrader om het assortiment van Parketvloer Bergen op Zoom te bekijken. Ze beschikken over een gigantisch assortiment. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of ze hebben het. 

Meer informatie vind over het bedrijf vind je op de website. Ze zijn bij vragen telefonisch bereikbaar en via de mail. Hier kan je gebruik van maken wanneer je maar wilt. Ze staan je graag te woord!