Bespaar in je onderhoud en neem duurzame boeidelen

Duurzame boeidelen

Duurzame boeidelen, niet het eerste wat in me op zou komen of stil bij zou staan. We hebben het praktisch allemaal met je woning. Om de zoveel jaar heeft je huis een nieuwe laag verf nodig om er weer netjes uit te zien. Bovendien behoudt de verf het hout tegen onze weersomstandigheden. Doe je dit niet dan loop je de kans dat bijvoorbeeld je hout gaat rotten. Zo zijn er een aantal redenen om de schilder toch langs te laten komen. Alleen zou dit tegenwoordig toch niet meer hoeven?

Huis

Duurzame boeidelen in verschillende kleuren

Met die gedachte ben ik het internet opgegaan. Tenslotte kan ik toch niet de enigste zijn met die vraag. Op diverse fora vond ik een alternatief op de houten boeidelen, namelijk kunststof. Het schijnt dat je kunststof niet meer hoeft te schilderen en ze zijn stukken duurzamer. Dat zou toch ideaal zijn. Vervolgens ben ik dus op Google gaan zoeken op duurzame boeidelen. Toen kwam de website van Keralit naar voren. Zij bieden onder andere kunststof boeidelen aan. Precies wat ik zocht, waardoor ik verder ging lezen op de website. De boeidelen van Keralit hoeven inderdaad niet meer geschilderd te worden. Dit komt door de toplaag, want die is gemaakt van Renolit. Renolit staat bekend om haar kwaliteit en kleurechtheid. Dit zorgt er dus voor dat je niet meer de schilder hoeft te bellen. Het onderhoud blijft beperkt tot afsoppen.

Uitstraling

Aangezien mijn boeidelen weer geschilderd moesten worden, heb ik bij Keralit geïnformeerd naar hun product. Ik was namelijk benieuwd naar de montage en de kleuren. Voor beide vragen hadden ze een antwoord. Het is namelijk mogelijk om kleurmonsters op te vragen. Die kan je vervolgens bij de andere kleuren van je woning houden om te kijken of het past. Keralit heeft verschillende verkooppunten met montage. Dit is prettig wanneer je, net als ik, niet zo handig bent.