Beton cire workshop!

Beton cire zelf aanbrengen op deze plantenbak?
Ik ben een design interieur liefhebber welke de moderne betonlook in woonkamers en badkamers prachtig vind. Maar betonlook producten zijn best duur om te laten maken. Momenteel heb ik meer tijd dan geld. Dus ik heb een beton cire workshop gedaan want zelf een betonlook maken is goed mogelijk. Sterker nog, het bleek niet eens moeilijk te zijn.
Na zorgvuldig de betonlook aanbieders vergeleken te hebben en de beton cire prijs ben ik 1 ochtend bij Beton De Luxe geweest voor een cursus beton cire. Grootste verrassing: het is leuk om te doen. Ik kwam daar alleen met het doel om het betonlook eindresultaat te leren bereiken. Maar het zelf de kleur kiezen en mengen, mixen een aanbrengen is super leuk.
Beton cire kleuren kiezen
En de betonlook specialist Toine is een prima kerel. Bijna 10 jaar geleden was hij de 2e welke beton cire in Nederland ging aanbieden. Dus met de ervaring zit het wel goed maar het is ook een goedlachse en duidelijke instructeur. Al met al was de workshop beton cire erg interessant en bood veel nieuwe inzichten.
Beton De Luxe is ook groothandel in beton cire. De beton cire prijs is nergens beter dus dat is mijn tip voor beton cire kopen :-). Eigenlijk is het microbeton wat de verbeterde opvolger is van betoncire. Hoe dan ook, ik heb een betonlook pakket gekocht en ook de gereedschappen en ga het beton cire zelf aanbrengen.
Beton cire workshop pakket
Je kunt microbeton ook gebruiken op MDF! Dus mijn eerste project wordt een betonlook tafel. Ik begin met een klein bijzet tafeltje van 1 vierkante meter. Als dat is gelukt ga ik nog wat kleine dingen proberen en vervolgens aan een groter beton look project beginnen. Wat dat is vertel ik nog niet want mijn man leest mijn blog post soms ook en die wil ik juist verrassen. Tipje van de sluier: beton cire kleuren zijn er in alle tinten. Microbeton is er zelfs met brons en goud looks!
De combinatie van micro beton en hout is zo ongelooflijk mooi. Het volgende wat ik in gedachte heb zijn betonlook plantenbakken voor op ons terras. Die zijn nu van beschimmeld steen maar nog wel stevig dus een prima beton ondergrond. Nu heb ik ook het mobiele nummer van Toine dus professioneel betonlook advies is dichtbij :-).
Beton cire zelf aanbrengen op deze plantenbak?
Maar goed, eerst een recht-toe-recht-aan betonlook proberen. Al schrijvende vind ik het toch wel spannend worden. Ik heb een handleiding gekregen hoe ik het microbeton moet aanbrengen dus dat is mijn beste houvast. De Beton De Luxe specialist bood overigens aan dat beton cire workshop deelnemers altijd mochten bellen. Toen riep ik nog vol zelfvertrouwen dat ik het betoncire helemaal zelf ging aanbrengen. Hmmmmm…
Wish me betonlook luck!
Liesbeth