Bijzonder tevreden over de copyshop in Katwijk

copyshop Katwijk

Vanaf het moment dat ik de copyshop in Katwijk heb ontdekt, ben ik een tevreden mens. Al jaren maak ik mooie foto’s en de allermooiste print ik uit en lijst deze in. Dit kost mij altijd wel veel inkt, maar dat heb ik ervoor over. Zo gebeurde het regelmatig dat ik na een mooie foto sessie meerdere foto’s wilde uitprinten, maar halverwege stopte mijn kopieer machine ermee. Niet omdat deze stuk was, vaak omdat de inkt op was. Meestal gebeurde zoiets op het moment dat de winkels al lang dicht zaten en het enige wat ik kon doen was wachten tot deze weer open gingen.  copyshop Katwijk

Onbezorgd kunnen printen, dankzij de copyshop in Katwijk

Omdat ik vaak mijn printer gebruik voor mijn hobby, ben ik enorm blij met de copyshop in Katwijk. Dankzij een speciaal abonnement heb ik nu altijd en op tijd een cartridge in huis. Je kan namelijk via de printservice van AltijdPrinten.nl een abonnement afsluiten om zo nooit meer zonder inkt in huis te zitten. Voordeel is dat je hier niet meer zelf op hoeft te letten en je altijd op tijd weer een nieuwe cartridge thuis gestuurd krijgt. Wil jij meer over deze mogelijkheden weten, kijk dan maar eens op de website van dit bedrijf.