Boxspring

Altijd al willen weten hoe een boxspring slaapt? Doe dan eens een bezoek aan boxspring.nl
Bij boxspring.nl kun je terecht voor verschillende soorten modellen boxspring bedden.  Ook kun je geheel zelf de keuze maken of je een hoofd of voetbord aan het bed wilt hebben of dat je liever gewoon een kale box hebt. Voor het design kun je de kiezen uit verschillende soorten stoffen, poten en kleuren.

boxspring-universityEen boxspring kan je helemaal naar eigen persoonlijke comfort samenstellen of je nou op je zei rug ligt, of juist op je zei ligt, er wordt overal rekening mee gehouden. Om het ultieme slaap comfort te bepalen zal de gehele boxspring op je slaapgedrag afgesteld worden. De volgende middelen van een boxspring hebben invloed op het bepalen van jouw unieke slaapcomfort. De box, het matras en het topmatras.

boxspringset-france-sandTussen boxsprings zit vaak veel verschil, zonder dat je het door hebt. De ene box heeft namelijk veel meer druk verdelers dan de ander. Hierdoor zit er meer lucht tussen de veringen, hierdoor kan de box beter koelen wanneer het erg warm is. Daarnaast zorgt een goede hoeveelheid drukverdelers in de box er voor da het gewicht op het bed beter verdeeld kan worden over de gehele box.
Ook kun je kiezen voor een elektrische box. Een elektrische box maakt het je gemakkelijker om in te stappen of om een fijne positie in te nemen wanneer je bijvoorbeeld tv kijken. Ook speeld de kwaliteit en de hardheid van het matras en topmatras een grote rol.

Zou jij graag eens willen kijken naar een nieuw bed, neem dan eens een kijkje op de webshop van boxspring.nl en laat je inspireren door het ruime assortiment.  Wanneer je een boxspring liever persoonlijk bekijkt, kun je altijd een bezoek doen aan de winkel van boxspring.nl ook hier staan de specialisten klaar om je te helpen bij het kiezen van een juiste boxspring bed dat helemaal bij je past.