Combineer verschillende materialen

schutting laten plaatsen

Bij een schutting laten plaatsen denk je in de meeste gevallen aan een soort materiaal, vaak is het of een houten schutting of een betonnen model. Maar wist je dat je deze materialen ook kunt combineren met elkaar, hierbij heb je een zeer sterk frame met een natuurlijke uitstraling door de houten delen. De palen zijn van beton en in de grond gestort, de houten delen zijn tussen de betonnen palen geplaatst. Hierdoor heb je een leuke uitstraling in je tuin die ijzersterk is.

schutting laten plaatsen

Verschillende soorten afwerkingen

Wil je gecombineerde schutting laten plaatsen dan heb je de keuze uit verschillende modellen, allereerst de keuze uit de houtsoorten die tussen de palen moeten komen. Wil je gladde betonpalen tussen de delen, of met een werkje erin. Bij de betonpalen en de delen aan de onderkant heb je de keuze tussen grijs en antraciet als kleur, de delen kunnen worden afgewerkt met luxe latten. De betonpalen kun je aan de bovenkant ook afwerken met een piramide erop, op deze manier geef je de schutting nog meer uitstraling.

Altijd maatwerk

Een schutting laten plaatsen is altijd maatwerk, zo kan het zijn dat je een poort in de schutting wilt laten plaatsen omdat je een achterom hebt. Maar je kunt ook leuk combineren met delen van gaas om stukken groen tussen de houten delen te creëren, wat je ook wenst het is allemaal mogelijk bij grasengroenschuttingen.nl. Heb je vragen over een schutting of wil je weten wat de mogelijkheden zijn neem dan contact op met een van de medewerkers.