Dakbedekking opnieuw gedaan

Kabalt logo

Hamer muur waterpasNa een heftige storm heb ik in mijn huis een vervelende lekkage gekregen. De lekkage is ontstaan in de keuken. Het dak van de uitbouw waar de keuken in zat was niet meer goed en de dakbedekking moest opnieuw worden gedaan. Omdat dit snel moest worden gedaan ben ik op zoek gegaan naar een specialist die direct aan het werk kon.

Online gevonden

Via het internet ben ik op zoek gegaan naar een goed dakbedekker die de dakbedekking goed kon doen. door te zoeken naar een dakbedekker bij mij in de buurt ben ik terecht gekomen bij klussenbedrijf Kabalt. Het bedrijf stond heel erg goed aangeschreven op het internet. Op de website kon ik ook het portfolio bekijken.

DakbedekkingHet nummer op de website heb ik gelijk gebeld om een afspraak te maken. Tijdens de afspraak heeft de dakbedekker van het klussenbedrijf Kabalt gekeken naar mijn dak. Aan de hand hiervan heeft hij een offerte gemaakt, zodat ik ongeveer wist waar ik op moest rekenen.

De dakbedekker kon gelukkig direct aan de slag, omdat ik niet een nog grotere lekkage wilde hebben. Gelukkig vertelde de dakbedekker dat hij ook goed is in klussen. Omdat de keuken ook was aangetast door de lekkage heeft hij ook hiervoor een offerte met een goed korting gemaakt.

Omdat de offerte mij zo goed beviel heb ik er voor gekozen om de keuken te laten doen door hem. De keuken moest namelijk opnieuw gestuukt en geschilderd worden. Het dak was gelukkig binnen een dag gedaan en daarom kon hij de dagen er na met de keuken aan de slag!