De 5 grootste voordelen van een COREtec PVC vloer

COREtec PVC vloer

Dit zijn de 5 grootste voordelen van een COREtec PVC vloer

Bent u op zoek naar de gemakken van een PVC vloer, maar wilt u een PVC vloer die nét dat beetje extra geeft? Dan bent u op zoek naar de COREtec PVC vloer! Als er één vloer revolutionair te noemen is, dan is het wel de COREtec PVC vloer. Door zijn unieke samenstelling is deze vloer een uitstekend alternatief voor laminaat of een gelijmde PVC vloer. In dit blog vertellen we u de 5 grootste voordelen van de COREtec PVC vloer.

Krasbestendig

De COREtec PVC vloer is vanwege twee eindlagen UV lak en een slijtlaag van 0,55 mm ontzettend krasbestendig. Krassen 100% voorkomen is natuurlijk onmogelijk, maar het is natuurlijk een prettig idee om te weten dat u een vloer heeft die een enorm hoge weerstand tegen krassen heeft.

Eenvoudig te leggen

De COREtec PVC vloer heeft een lijmloos geïntegreerd klikprofiel. Door dit unieke, maar eenvoudige systeem, is de vloer heel makkelijk door iedereen te leggen. U hoeft dus geen gouden handen te hebben hiervoor.

Geluiddempend

De COREtec PVC vloer heeft een onderlaag die bestaat uit kurk. Daardoor heeft de vloer een prettig loopcomfort en is deze erg geluiddempend. Dit maakt de vloer erg geschikt voor oudere woningen die gehorig zijn, appartementen en gezinnen met jonge kinderen.

Watervast

De COREtec PVC vloer is een erg watervaste vloer die door vocht ook niet zal krimpen of uit zal zetten. U plaatst deze vloer dus ook zorgeloos in de badkamer of een andere vochtige ruimte.

Stabiel

Een COREtec PVC vloer is geconstrueerd vanuit vier verschillende lagen. De onderste kruk-laag zorgt voor dusdanig veel stabiliteit dat de vloer geen aanvullende underlay hoeft te hebben. Deze onderlaag is schimmelwerend en hij vangt oneffenheden op. Heeft u nog vragen naar aanleiding van dit blog? Stel al uw vragen over de COREtec PVC vloer gerust aan ons via het contactformulier.