De badkamer betegelen

badkamer betegelen

Wij laten onze badkamer betegelen en hiervoor hebben wij een vakkundig bedrijf ingeschakeld. Dit bedrijf heeft zeer veel ervaring op dit gebied, maar ook voor het laten leggen van houten vloeren en plavuizen. Omdat wij al een tijd van plan waren om ons huis een beetje op te knappen, zijn wij op zoek gegaan naar de mogelijkheden. Tot wij op de site van  LHP Vloeren terecht kwamen. Hier hebben zij heel veel mooie voorbeelden staan, van projecten die zij eerder hebben gedaan. Omdat wij enorm onder de indruk waren van hun reeds gemaakte projecten, hebben wij hier een afspraak gemaakt. badkamer betegelen

Geweldig resultaat

Nadat wij een afspraak hebben gemaakt met LHP Vloeren, is er eerst iemand langsgekomen om de situatie in te schatten.  Daarna kregen wij een offerte van de geraamde kosten. Omdat wij de prijs wel aantrekkelijk vonden en het bedrijf zeer betrouwbaar en vakkundig, hebben wij definitief een afspraak gemaakt. 

Inmiddels is de klus al achter de rug en zijn wij enorm tevreden over het resultaat. Zelf hadden wij het niet beter kunnen doen, onze badkamer betegelen. De medewerkers van LHP Vloeren hebben een geweldig resultaat neergezet. De tegels tegen de muren en op de grond liggen allemaal zo mooie en precies, echt een top resultaat.