De geschiedenis van Boilermarkt

Als we een beetje gaan kijken naar de geschiedenis van Boilermarkt en het bedrijf boilermarkt, dan is boilermarkt een webshop met elektrische warm water bereiders, veelal boilers. Alhoewel de webshop-naam gericht is op elektrische boilers, zijn er ook andere producten te vinden. Deze producten zijn natuurlijk aan te schaffen door consumenten, installateurs, speciaalzaken of andere geïnteresseerden.

De activiteiten: in de geschiedenis deed Boilermarkt ook al boilers op maat maken.

Boilermarkt is een initiatief van sanispecials. Een webshop in ‘s-Hertogenbosch die al meer dan vijf jaar bestaat. Het is gestart als kleine webshop, maar heeft inmiddels enkele tientallen eigen websites in beheer, gericht op het delen van productinformatie, installatie gerelateerde producten voor zowel consumenten als de (klein-) zakelijke markt.

Mijn eigen ervaring

Ik ben een ervaring rijker en dat komt door het bedrijf Boilermarkt. Ik las op de site de geschiedenis van het bedrijf en dat deed me goed. Ik wist meteen dat dit bedrijf boilers hadden en daarom ben ik het bedrijf gaan benaderen. De werknemers hebben me goed geholpen en daar ben ik erg blij mee. Ik adviseer andere mensen dit bedrijf ook te benaderen.