De pin mogelijkheden voor het gebruik van Pinterest voor bedrijven

Het is tijd om de sociale mediastrategie te versterken en Pinterest zakelijk te gaan gebruiken!

Waarom? Omdat deze grotendeels onbenutte sociale bron de perfecte plek voor je zou kunnen zijn om jouw merk en bedrijf onder de aandacht te brengen op een betrokken nichemarkt die klaar is om te besteden.

Er zijn wereldwijd meer dan 200 miljoen maandelijkse Pinterest-gebruikers die allemaal nuttige, inspirerende ideeën op het platform zoeken en delen. Het gebruik van pins bij Pinterest voor bedrijven is perfect voor het presenteren van producten en diensten, aangezien Pinterest voor bedrijven vaak fungeert als informatiebron voor zoveel gebruikers die zich voorbereiden om een ​​aankoop te doen.

Schakel uitgebreide pins in voor je Pinterest for Business-account

Uitgebreide pins voegen extra details toe aan pins van je website. Momenteel zijn er vier soorten uitgebreide pins die je kunt gaan gebruiken: product, artikel, app en recept. Productpinnen: voor elke online winkelier maakt het hebben van productpinnen het winkelen voor de klanten gemakkelijker via Pinterest. Een uitgebreide pin voor een product bevat realtime prijzen, beschikbaarheid en informatie over waar je de product kunt kopen.

Receptpinnen: uitgebreide pinnen voor recepten zijn perfect als jouw bedrijf zich bezighoudt met eten of koken. Een receptpen geeft een momentopname van de ingrediënten van een recept, de kooktijd en de portiegrootte, allemaal in één bericht.

Artikelpins: voor online uitgevers en bloggers kunnen Rich Pins jouw volgers helpen  artikelen en berichten die hen interesseren gemakkelijk op te slaan en te delen. Elke artikelpin markeert de kop, auteur en beschrijving van het verhaal onder de afbeelding van de pin.

App-pins: deze pins zijn geweldig als je een app voor je bedrijf hebt en een nieuw publiek op Pinterest wilt bereiken. De app-pin toont een “installatieknop” zodat gebruikers de app kunnen downloaden zonder Pinterest ooit te verlaten. Als je Rich Pins aan jouw Pinterest voor bedrijven profiel wilt toe te voegen. Het maken van uitgebreide pins vereist wat technisch werk, dus het kan zijn dat je contact moet opnemen met een websiteontwikkelaars of het hostingplatform van de website om alles op gang te krijgen