De voordelen van Maxifleur kunstplanten

Maxifleur kunstplanten

Planten zijn weer helemaal hip. Horeca, woningen en kantoren staan er vol mee. Het is ook niet gek want planten zijn gezellig en sfeervol. Het kost echter ook veel werk om ervoor te zorgen. De voordelen van Maxifleur kunstplanten wegen daarom voor sommigen zwaarder. Dit is waarom jij misschien beter kunstplanten kunt kopen:

  • ze gaan niet dood
  • ze worden niet ziek
  • ze hoeven geen water
  • ze zijn altijd mooi
Groot assortiment

Mooie planten

Het punt met planten is dat je ze echt goed moet verzorgen als je wil dat ze lang mooi blijven. Dat zorgt ervoor dat je dus bij echte planten soms een aantal weken of zelfs maanden hebt dat ze er echt niet mooi bij staan. Sterker nog: een plant op kantoor leeft niet eens heel lang als er niet iemand direct verantwoordelijk is voor het leven van de plant. Daar vergeten mensen hun/ planten vaak en dat is hartstikke vervelend want dan is die sfeervolle mooie plant ineens een deprimerend onderdeel van je kantoor. Een kunstplant daarentegen blijft altijd mooi groen en gezond. 

Geen onderhoud

Geen water

Ken je dat: je gaat op vakantie en was even vergeten dat jij altijd de planten water geeft op kantoor of in je eigen woning. Als je terug bent is alles dood. Wat zonde! Daarom kun je beter kunstplanten hebben. Het is helemaal geen probleem als je even op pad bent want ze hebben toch geen water nodig. Ga dus vooral met een gerust hart op vakantie.