DIY raamdecoratie: Leer hoe je zelf leuke en stijlvolle raamdecoratie kunt maken zonder een fortuin uit te geven

Raam

Ben je op zoek naar een leuke en creatieve manier om je ramen te versieren zonder al te veel geld uit te geven? Probeer dan eens zelf je eigen raamdecoratie te maken. Met een beetje creativiteit en geduld, kun je leuke en stijlvolle raamdecoratie maken die perfect past bij jouw interieur. Mocht het niet lukken om je eigen raamdecoratie te maken, dan kan je altijd nog langs bij Sonty voor professionele raamdecoratie. Hier zijn enkele ideeën om je op weg te helpen.

Gordijnen van oude lakens

Heb je nog oude lakens liggen die je niet meer gebruikt? Geef ze een nieuw leven door er gordijnen van te maken. Gebruik een naaimachine om de lakens in de juiste maat te knippen en naai er een zoom in. Voeg vervolgens een stijlvolle decoratieve afwerking toe, zoals een contrasterende kleurband, kwastjes of pompoms.

Raamdecoratie met stofverf

Stofverf is een geweldige manier om je eigen stijlvolle raamdecoratie te maken. Koop een paar effen gordijnen en gebruik stofverf om er patronen op te verven. Je kunt stencils gebruiken of vrij hand schilderen, afhankelijk van je vaardigheden. Het resultaat is een unieke, op maat gemaakte raamdecoratie die perfect past bij jouw stijl.

Papieren raamdecoratie

Ben je op zoek naar een leuke en tijdelijke raamdecoratie? Maak dan gebruik van papier. Knip vormen uit papier in verschillende kleuren en maten en plak ze op een raam of maak er een mobiel van om voor het raam te hangen. Papieren raamdecoratie is gemakkelijk te maken en kan in een handomdraai veranderd worden voor een nieuwe look.