Een echte eyecatcher: glitter behang

Glitter behang

Met het juiste behangetje kunt u uw interieur meer stijl én sfeer geven. Behang wordt verkocht in allerlei soorten, maten en kleuren. Wilt u die saaie muur in huis omtoveren tot een echte eyecatcher? Bestel dan geen standaard behang, maar investeer in glitter behang. Met dit behang geeft u die voorheen zo saaie wand écht een make-over.

Wat is glitter behang?

Zoals de naam al verklapt, is glitter behang simpelweg behang met glitters. Dit kunnen vrij grove glitters zijn, maar ook fijne glitters. Wat glitter behang zo uniek maakt, is het feit dat dit behang er heel anders uit ziet dan de standaard behangetjes die u zo vaak ziet. Bovendien speelt licht prachtig met de glitters op het behang. Als de zon op het behang schijnt of u een lamp aan zet, ziet het behang er nog mooier uit.

Effen behang

Vindt u behang met glitters wel mooi, maar wilt u uw interieur niet te druk maken? Dan kunt u het beste effen glitter behang kopen. Dit is glitterend behang met een effen kleur, zonder print. Het behang wordt in allerlei kleuren verkocht. Denk hierbij aan basiskleuren als zwart, grijs en bruin, maar ook aan opvallende kleuren als roze, rood en blauw.

Behang met print

Vindt u het effen behang met glitters niet opvallend genoeg? Dan kunt u glitterend behang met print kopen. Door het grote aanbod behang met glitters vindt u altijd wel een behangetje dat bij u past. Dit kan behang zijn met een subtiele print, maar ook met een druk dessin.

Glitter behang

Glitter behang bevestigen

Het lijkt misschien lastig om glitter behang op de muur te bevestigen, maar deze klus is niet zo moeilijk als u denkt. Glitter behang is net zo gebruiksvriendelijk als standaard behang. Misschien moet u even wat oefenen en gaan de eerste banen wat minder snel, maar u heeft deze klus al snel onder de knie.