Een goede gasmonteur is zelden te vinden

Tegen het probleem in de titel keek ik ook aan. Toch heb ik uiteindelijk een gasmonteur gevonden die betrouwbaar is en waar ik op kan rekenen. Ook nog een niet heel onbelangrijk puntje: hij werkt super hard en werkt het ook goed af. Het is geen bedrijf die alles maar half achter laat en verder niks meer laat horen van zichzelf. Dat laatste is mij dus wel ooit gebeurd. Mijn keuken lag helemaal open en leidingen lagen los, het bedrijf was met de noorderzon vertrokken leek wel. Dus het bedrijf wat ik daarna heb ingeschakeld, gaswater-monteur.nl, die heeft mij echt serieus zo goed uit de brand geholpen.

Eigen wensen worden vertaald in werkelijkheid

Normaal kunt u bij zulke monteurs niet uw idee niet op tafel leggen of het beland al in de prullenmand. Bij dit team is dat totaal anders. Hier word niet in problemen gedacht maar in oplossingen. Daarom kan ik iedereen dit bedrijf aanbevelen om eens een kijkje te nemen of in ieder geval eens er aan te denken als u de keuken gaat verbouwen of een andere indeling wil hebben. Niet alleen voor keukens maar ook andere dingen kunt u hier terecht, een belletje plegen en het is geregeld.

Een dikke tien

Dit bedrijf krijgt van mij een dikke tien omdat zij mij zo goed uit de brand hebben geholpen dat ik gewoon weer blij kan zijn. Daarom wil ik deze gasmonteur in het goede daglicht zetten en graag vertellen waarom ik zo blij ben en wat zij zo goed hebben gedaan.