Een goede service bij installatiebedrijf Voorschoten

installatiebedrijf Voorschoten

S’avonds is het erg koud in huis en op dat moment vind ik het fijn om de verwarming aan te zetten. Maar er kwam geen warme lucht door de ventilatie schachten na het aanzetten van de verwarming. Zodoende ben ik opzoek gegaan naar een goed installatiebedrijf Voorschoten die voor mij kon gaan kijken wat het probleem was. In verloop van tijd kwam via de link installatiebedrijf Voorschoten terecht op de website: loodgieterwassenaar.nl.

Gediplomeerd

Een specialist

Het bedrijf loodgieter Wassenaar heeft gediplomeerde monteurs in dienst die ervoor zorgen dat u een tevreden klant wordt. Het bedrijf bestaat als sinds 1971 en in deze jaren is het bedrijf gegroeid tot een allround installatiebedrijf. Zie hieronder de vele specialisaties van loodgieter Wassenaar:

  • Luxe sanitair
  • Reparatie en onderhoud verwarming
  • Riolering
  • Dakbedekking
  • Lood, koper en zinkwerken

Geheel kosten loos heeft u de mogelijkheid om een vakkundig advies te verkrijgen van deze loodgieter. Na het zien van de beschrijving nam ik dan ook het besluit om dit loodgietersbedrijf in te huren!

Sanitair

Goede service

Achteraf gezien kan ik u vertellen dat ik een goede keuze heb gemaakt. Een dag na contact kwam het personeel van dit bedrijf al langs. Het begon met een praatje en een vakkundig advies. Ik gaf het personeel het vertrouwen, zodoende zijn zij aan de slag gegaan met mijn verwarming. Al vrij snel zagen zij het probleem aan de instellingen van de ventilatieschachten. Nog geen uur later was het probleem dan ook opgelost. Dankzij de goede service van deze specialist heb ik weer de beschikking over een lekkere warme verwarming en dat voor een zeer laag tarief!

Loodgieter Wassenaar