Een goede slotenmaker in Schiedam

slotenmaker Schiedam

Wat ben ik blij met de slotenmaker in Schiedam en daar was ik sinds kort achter gekomen. Op een middag toen ik na een drukke dag werken naar huis ging en de voordeur open wilde maken brak de sleutel af. Normaal zal je denken, dan loop je achterom en ga je daar naar binnen. Maar ik woon in een flat met geen achterom. Wat ik ook probeerde het stukje sleutel kreeg ik er niet uit. Ook mijn buurman had nog een poging gedaan. Want als hij het er wel uit zal krijgen was het alleen maar een kwestie van een nieuwe loper maken.  slotenmaker Schiedam

Wat een top bedrijf

Nadat er meerdere pogingenwaren gedaan om toegang tot mijn eigen huis te krijgen, moesten wij over gaan om wat groter materiaal in te schakelen; de slotenmaker in Schiedam. Nog geen half uur later kwam het busje al de straat inrijden. Meteen ging de medewerker aan de slag en binnen vijf minuten kon ik mijn woning al binnen stappen.

Wat ben ik blij dat de KeyExpert zo snel ter plaatse kon zijn. Beter nog dat ik weer zo snel naar binnen kon. Dit bedrijf is dag en nacht te bereiken en zij zullen er alles aan doen om jouw weer toegang tot jouw eigen woning te geven.