Een huis verkopen Terneuzen

huis verkopen terneuzen

 

 

 

 

 

Het verkopen van een woning is tegenwoordig hartstikke lastig simpelweg omdat mensen erg op hun tellen passen. Niemand wilt teveel uitgegeven aan een woning vandaar dat ik opzoek ben gegaan naar hulp bij de verkoop van mijn woning. Onder de zoekterm een huis verkopen Terneuzen bekeek ik het internet en zodoende belandde ik op de website van makelaar Tom. Tijdens het bekijken van de website las ik de benodigde informatie. Makelaar Tom werkt namelijk op no cure no pay. Maar wat houdt no cure no pay precies in? nou wanneer u een woning verkoopt via deze makelaar dan hoeft u deze makelaar alleen maar te betalen als de woning ook daadwerkelijk wordt verkocht. Verkoopt u de woning niet dan hoeft u ook niet te betalen. Dit was voor mij dan ook de voornaamste reden tot het inhuren van makelaar Tom!

huis verkopen terneuzen

Binnen no time mijn woning verkocht!

Dankzij de geweldige hulp van makelaar Tom heb ik in een maand tijd mijn woning weten te verkopen. Er kwamen namelijk een aantal verschillende aanboden binnen. Na stevige onderhandelingen in samenwerking met makelaar Tom hebben wij ik de hoofdprijs weten te ontvangen voor mijn oude woning. Dit heb ik dan ook grotendeels te danken aan de geweldige verleende service van de professionele makelaar Tom. Wilt u uw woning verkopen of wilt u een woning kopen in dezelfde regio als ik? Dan raad ik het u aan om in zee te gaan met makelaar Tom. Simpelweg omdat deze makelaar er alles aan doet om de klant tevreden te stellen, en levert hij geen resultaat dan hoeft u de makelaar ook geen courtage te betalen!

Makelaar Tom