Een installatie beveiligingscamera gekocht

installatie beveiligingscamera

Bij ons in de buurt is er steeds een golf van inbraken, daarom hebben wij een installatie beveiligingscamera aangeschaft. Het idee dat er ongewenste  figuren in jouw huis aan het rondneuzen zijn geweest is al erg, maar het ergste is om dan spullen te moeten missen. Niet zozeer een televisie of andere apparatuur, maar juist de dingen met een emotionele waarden, zoals sieraden. Ongeveer twee weken terug waren wij laat thuis gekomen van een gezellig feestje. Normaal slapen de buren al, maar deze keer was het erg druk in de straat, vooral witte auto’s met blauwe lampen, politie. installatie beveiligingscamera

Inbraak

Voordat wij de auto uit konden stappen kregen wij al te horen dat er op meerdere adressen in de straat was ingebroken. De politie kwam er ook meteen aan met de vraag of zij de beelden van onze installatie beveiligingscamera mochten bekijken. Inderdaad daar waren de inbrekers duidelijk op te zien. De politie heeft deze beelden meegenomen en niet veel later konden de daders al worden opgepakt. 

Vanaf het moment dat wij Westhof Beveiliging bij ons thuis hebben gehad en alles extra goed hebben beveiligd, voelde dat meteen een stuk veiliger. Nu blijkt wel dat deze beveiliging ervoor heeft gezorgd dat onze woning met rust was gelaten, toen de inbrekers in de gaten kregen dat zij in beeld waren.