Een mooie plakspiegel voor jouw kamer

Een mooie spiegel in een kamer is al snel een blikvanger. Een spiegel is onmisbaar en handig voor als je ’s ochtends voordat je de deur nog even uitgaat snel wilt checken of je er op je best uitziet. Een grote spiegel is echter niet alle kamers te doen. Als je een kleine slaapkamer hebt kan dit al snel een optie zijn die je moet laten door het gebrek aan ruimte. Er is echter nog een optie die niet snel bij mensen op komt namelijk: een plakspiegel.

Als je een kleine slaapkamer hebt waar je bijna geen ruimte hebt kun je een grote spiegel makkelijk vervangen door een plak spiegel aan de deur.

Plakspiegels in verschillende maten

Een plakspiegel komt net zoals normale spiegels in verschillende vormen en maten. Ga je voor een mooie klassieke rechthoek vorm? Of misschien past een romantische ronde spiegel beter bij jouw slaapkamer? Met een plak spiegel kun je alle kanten en richtingen uit. Monteer de spiegel bijvoorbeeld horizontaal of monteer de spiegel juist verticaal. Voor iedere smaak is er een optie. Het ophangsysteem waar de plak spiegel mee moet bevestigd worden is van een uitstekende kwaliteit. Dit maakt het ophangen van je spiegel gemakkelijk en snel.

De plak spiegel

Elke plak spiegel hebben allemaal in het glas een facetrand. Dit geeft de spiegel een luxueuze uitstraling. Deze mooie luxe plakspiegels zijn ook verkrijgbaar zonder een ophangsysteem. Dan kun je de spiegel bijvoorbeeld vast lijmen aan de muur of deur van de badkamer. Gebruik hiervoor wel speciale lijm zodat het niet loslaat. Dit is natuurlijk extra handig als je geen lelijke gaten wilt boren in je badkamer. Wat ook erg mooi en luxueus oogt is een mooie ronde spiegel. Ronde spiegels komen ook in allerlei vormen en maten. Een plakspiegel met een ronde vorm geeft elke ruimte waar de spiegel in opgehangen wordt een speels en romantisch tintje.   

Spiegel maat werk voor jou!

Als je op zoek bent naar een speciale spiegel voor jouw inrichting laat je inspireren door de experts en bestel jou plak spiegel op maat!