Een nieuwe picknicktafel kopen

 Onze oude tafel was totaal in elkaar gestort. De kinderen liepen er op te springen en te dansen en dat ging helemaal fout. Zomers eten we elke dag buiten, zelfs in de regen en over een paar dagen zouden we een BBQ feest in de tuin houden. Kortom, we konden niet zonder een picknicktafel. En zo begon onze zoektocht, online. We wilden nu echt een mooie robuuste tafel, die wel tegen een stootje zou kunnen en ook nog betaalbaar is.

 De perfecte tafel

 En daar vonden we hem dan, op het internet, een prachtig robuuste picknicktafel, die aan al onze verwachtingen voldeed: betaalbaar, mooi en ook nog eens hele 5 sterren reviews. De tafel zou binnen een paar dagen al bij ons buiten kunnen staan. We besloten hem te kopen online. Spannend, zou de tafel in echt ook zo mooi zijn als op de foto op het internet?

 De levering

 Een paar dagen later ging de deurbel. We konden niet wachten: daar was de tafel dan eindelijk. De bezorgers brachten hem netjes vóór ons in de achtertuin. De verpakking werd losgehaald en daar stond ie dan, in zijn pracht en praal. De tafel was in het echt zelfs nog mooier, dan het plaatje op de website.

 De vuurdoop

 Dezelfde dag hebben we de tafel meteen getest. We hadden die avond een BBQ gepland en we verwachtten zeker 10 extra gasten. We hebben er heerlijk aan gegeten. Mensen hebben erop gezeten. De echte test waren toch wel weer de kinderen, want ja hoor, die konden het niet laten en sprongen en dansten op de tafel. De tafel kraakte nog geeneens.

 Onze gebruikerservaring

 Inmiddels zijn we maanden verder en de tafel is nog steeds in perfecte conditie en we hebben hem echt heel vaak gebruikt. De kinderen hebben hem gebruikt als tent, springplank, discovloer en de tafel heeft het allemaal netjes overleefd. Wij geven deze tafel 5 sterren. Wij zijn zo blij dat we deze tafel gekocht hebben.