Een nieuwe slaapkamer voor mijn dochtertje

Mijn dochter wordt nu echt groot. Ze wordt volgende week drie jaar en ze past echt niet meer in haar ledikanten bedje. Het wordt tijd voor een grote-meisjes-bed en dit weekend gaan we haar kamer veranderen. Ze krijgt een nieuw bed en een bureautje waar ze aan kan zitten. En aangezien ze bijna jarig is ook meteen een paar nieuwe spulletjes. Ze is nu al zo trots als een pauw en als, de week daarna, de verjaardagsvisite komt kan ze haar nieuwe kamer aan iedereen laten zien. Ik heb haar afgelopen week een paar hele leuke woonaccessoires van het merk Ferm Living laten uitkiezen.slaapkamer

Dit design- en interieurmerk heeft een hele uitgebreide collectie producten voor alle kamers in het huis. Ze hebben ontzettend leuke spullen voor de kinderkamer. En het leuke is dat ze een heel groot assortiment hebben waardoor je echt een heleboel spulletjes bij elkaar kunt zoeken. Ze hebben beddengoed met bijpassende kussens, gordijnen, behang en vloerkleden. Daarnaast hebben ze lampen, prullenmanden, opbergzakken, mandjes en nog veel meer leuke spulletjes voor in de kinderkamer. Een van mijn eigen favorieten is de babymobiel in de vorm van een uil, maar ja daar is mijn dochtertje nu te oud voor geworden. Zij liep meteen naar een kussen met een poes erop. Ik had het kunnen weten, want onze ‘poekie’ is haar grote vriendin.

Ze hebben bij Ferm Living trouwens ontzettend leuke kussen met dieren erop. Ik zag een egeltje, konijn, vosje, vogeltje en nog veel meer. Behalve prints met dieren hebben ze ook andere leuke vormen en designs voor hun producten. Wat dacht je van een dekbed met allemaal halve manen erop? Of kussens met afdrukken van rechthoeken en vierkanten? Allemaal met vrolijke kleurtjes en mijn dochter sprak het in ieder geval aan. Die rende van het ene naar het andere leuke ding. Genoeg keuze dus en voor haar heb ik uiteindelijk een roze dekbedovertrek met konijntje erop gekozen, een slinger met gekleurde vlaggetjes en natuurlijk het kussen in de vorm van de poes. Het wordt vast een hele leuke kinderkamer en mijn dochter kan hem vol trots laten zien op haar verjaardag. Maar eerst moeten we nog even hard aan de slag; alle oude spullen, inclusief klein bedje, moeten eruit en alle nieuwe spullen erin.