Een serre zonnescherm vind je hier!

zonnescherm

 

serre zonnescherm Het is weer tijd voor een nieuw artikel op het gebied van wonen. Ik ga het vandaag hebben over de uitbouw die een goede vriend van mij pas geleden heeft gedaan. Hij vond dat hij te weinig ruimte in zijn woning had, daarom werd het tijd voor uitbouw. Dit is dan ook meteen de reden dat ik het vandaag over her serre zonnescherm ga hebben dat hij heeft aangeschaft.

De uitbouw verliep soepel, eigenlijk ging alles meteen goed. Het ziet er ook echt prachtig uit, hij heeft nu een mooie glazen serre. Helaas had hij wel een probleem waar hij niet op gerekend had, er kwam namelijk enorm veel licht door het glas en dit was best vervelend, daarom is hij opzoek gegaan naar een oplossing. Hij wist dat ik hier erg veel verstand van heb, daarom nam hij contact op met mij.

serre Een geweldig idee!zonnescherm

Ik vertelde mijn goede vriend over de website van Zonnerij.nl, hier vond ik een serre zonnescherm met veel voordelen. Zo is het energiebesparend, je kunt zelf de lichtinval bepalen en buiten dat vormt het een prachtig harmonieus geheel met de serre.

Ik vertelde mijn vriend hierover en hij besloot meteen om in actie te komen. Hij heeft het product gekocht en het geeft zijn uitbouw echt iets extra’s.