Een staand toilet zonder spoelbak bij Sanitair33.nl!

Bestel een staand toilet online voor de beste prijs; Sanitair33.nl! Je kunt een staand toilet tegenwoordig ook zonder spoelbak verkrijgen. Het staand toilet verwerk je met een inbouwreservoir voor de mooiste afwerking. Je ziet dan alleen de toiletpot en de drukplaat. De spoelbak is niet meer van deze tijd! Wil je al helemaal voor een trendy look gaan? Kies dan voor een staand toilet in het mat antraciet of mat zwart. Ook leverbaar in het assortiment van Sanitair33.nl. Naast die twee kleuren zijn er ook nog 16 andere kleuren waar je uit kunt kiezen!

Men kiest voor Sanitair33 omdat het aanbod zo uniek is. Bij Sanitair33 vindt je de baden, badkamermeubels en wastafels die je in iedere badkamer ziet. Maar daar stopt het niet bij, je vindt namelijk ook unieke sanitair artikelen die je bij geen andere aanbieder zult vinden. Zo heb je bijvoorbeeld een paars toilet of een wastafel set met een losse solid surface onderkast en wastafel. Het aanbod is erg uniek, maar ook erg mooi. Welke sanitair artikelen je ook besluit te plaatsen in jouw badkamer, wij raden je zeker aan om eerst even aandachtig het aanbod van Sanitair33 te bekijken.

 

Wil je het sanitair in het echt bekijken? Bezoek de showroom van Sanitair33 te Venlo. De showroom is ideaal als je het eerst in het echt wilt bekijken, maar ook als je gewoonweg advies op maat wilt. Het juiste sanitair en de juiste verwerking is erg belangrijk. Laat je dus van tevoren goed adviseren door de sanitair experts bij Sanitair33. Zij zullen je onder een genot van een kop koffie compleet op maat adviseren. Uiteindelijk kan er ook een offerte worden opgesteld en kun je zo een compleet overzicht zien van het kostenplaatje. Een badkamer bekleden of renoveren was nog nooit zo eenvoudig!