Een wake-up light wekker op mijn kamer is ideaal

logoGoedemorgen allemaal, welkom weer op mijn blogpagina. Vandaag ga ik een onderwerp behandelen dat te maken heeft met de slaapkamer. Zo kan het voorkomen dat je ’s ochtend moeite hebt met opstaan. Ik moet eerlijk bekennen dat ik dit probleem eerst ook had. Ik was dan gedurende de hele dag niet scherp en geconcentreerd. Gelukkig kon ik mijn werk nog wel goed blijven doen, maar voor ’s avonds toen ik thuis kwam had ik hier erg veel last van. Vroeg naar bed gaan was ook geen optie, omdat ik dan in een verkeerd ritme terecht kwam.

svlt-lumie-starter-30-01Voor alle lezers die dit probleem herkennen heb ik een oplossing, namelijk wake-up light. Nu zullen sommige van jullie niet weten wat dit is, daarom zal ik dit voor jullie uitleggen. Eerst de site waar ik het gekocht hebt, deze heet shopvoorgezondheid.nl. Dit is een zeer handige website waar je allerlei producten kunt kopen omtrent gezondheid. Het is zeker de moeite waar om hier eens een kijkje te gaan nemen!

Wat is een wake-up light wekker?

svgh-3520-02Een wake-up light wekker is eigenlijk niet meer als een licht wekker. Zo’n wekker zorgt ervoor dat je op een natuurlijke manier wakker wordt. Wanneer de wekker af gaat, wordt de slaapkamer langzaam verlicht wat lijkt op een zonsopkomst. Op deze manier wordt je lichaam rustig gewekt en kan je lichaam wennen en ontwaken. Je kunt dus begrijpen dat je op deze manier veel beter wakker wordt, ook kan je dan makkelijker uit bed komen. Dit in tegenstelling dat je ’s ochtend wakker schrikt van zo’n irritant geluid. Natuurlijk kun je er voor kiezen om naast het wake up licht ook met een geluid wakker te worden, of de radio. Naast deze opties biedt shopvoorgezondheid.nl ook wake up lampen die zonsondergang simuleren, dit stelt jou in staat om ontspannender in slaap te vallen. Enkele merken die deze wekker lampen verkopen zijn Philips, Beurer, Davita en Lumie. Dus lijkt dit iets voor jou? Dan weet je wat jou te doen staat.