Eenvoudig steenstrips plakken

Zelfklevende Steenstrips

Wilde je voorheen steenstrips in een ruimte op de muur dan was dit een flinke klus om te realiseren, vaak moest er gebruikt worden van montagekit om de strips goed aan te kunnen brengen. Bij de steenstrip van aydodeco.nl heb je geen kit of lijm meer nodig, deze zijn namelijk voorzien van een zelfklevende lijmlaag. De steenstrips zien er door het reliëf zeer realistisch uit, alsof je echt een gemetselde wand hebt. Perfect om een hele wand van te maken, maar ook de achterwand in de keuken ziet er mooi uit met de steenstrips.

Gemaakt van echt natuursteen

Wanneer je denkt dat de zelfklevende steenstrips niet realistisch zijn dan zit je er naast, de voorkant is namelijk afgewerkt met echt natuursteen voor een prachtige look van de strip. De onderlaag is zeer sterk, vervaardigt van glasvezel met een polyester laag. Kenmerken zijn onder andere dat de strips zeer stevig en toch flexibel zijn om aan te brengen. Voordeel is ook dat je de steenstrips bijna overal aan kunt brengen, enige ruimte waar het niet mogelijk is waar je te maken hebt met stromend water zoals in de badkamer. In de keuken als achterwand is goed mogelijk.

Zelfklevende Steenstrips

Niet eerst hakken en breken 

Het aanbrengen van de zelfklevende steenstrips is ook zeer eenvoudig, het verwijderen van oude tegellagen is niet nodig. Door de kleeflaag los te trekken, kun je de steenstrip eenvoudig aanbrengen op de muur. Ook over behang plakken is geen enkel probleem, het op maat maken kun je doen met een blik of plaatschaar. Door de steeenstrips in halfsteensverband te plakken, heb je geen verschil met een echte gemetselde muur. Onderhouden is een fluitje van een cent, met een vochtig doekje houd je de wand mooi en eenvoudig schoon. In de keuken is het verstandig de strips vuilafstotend te maken door ze te impregneren.