Emmers bedrukken, een verantwoorde manier van reclame

In deze hectische tijden gaat reclame vaak aan ons voorbij. Reclame maken op media is vluchtig en kost enorm veel geld. Emmers bedrukken en deze inzetten als promotiemateriaal is daarom een verantwoorde manier om je bedrijf of vereniging in de kijker te zetten. Maar ook als particulier kun je een of meerdere emmers laten bedrukken om een leuke boodschap over te brengen. Emmers zijn een zeer dankbaar item omdat ze lang meegaan en ze overal en in elke omstandigheid gebruikt worden. Wordt emmers bedrukken de nieuwe vorm van reclame maken? Wij gingen alvast voor jou kijken wat de mogelijkheden zoal zijn.

Emmers laten bedrukken, waar moet je zoal op letten ?

Als je emmers laat bedrukken, bepaal dan goed wat de bedoeling is. Bij emmers bedrukken laat je de tekst en het logo sprekend zijn. Of kies je voor de combinatie van de tekst en logo? Dit kan ook! Eventueel plaats je er ook je bedrijfsgegevens op zodat je potentiële klanten makkelijk aantrekt. Als je als particulier emmers laat bedrukken, kies dan voor een mooie boodschap, een leuke cartoon of gewoon een mooi plaatje. Denk bijvoorbeeld aan een emmer voor je vader voor als hij de auto wast. Of bestel enkele emmers voor de speelkamer van je kinderen. Met een leuke boodschap er op zullen ze hun speelgoed graag opruimen. Laat je inspiratie de vrije loop, er is veel mogelijk met bedrukte emmers!

Hoe bestel je je emmers online?

Je kiest de inhoud van de emmer: 12, 20 of 22 liter bijvoorbeeld. Ga je voor een gerecycleerde emmer of een extra verstevigd exemplaar? Kies daarna de kleur die het meest geschikt is voor jou. Bij grote aantallen kun je zelfs exact die kleur kiezen die jij wilt, de huiskleur van je bedrijf bijvoorbeeld. Dan bepaal je welke opdruk er dient op te komen. Je krijgt vooraf een printproef te zien, zodat je nu al weet hoe je emmers er zullen uitzien. Er rest nu nog alleen je bestelling door te sturen.