Entree renoveren

Eerste aanblik is een daalder waard!

Wij mensen doen er vaak alles aan om andere mensen te imponeren. Dat is normaal natuurlijk gedrag. Dat zit nu eenmaal in ons. Er zijn wel diverse manieren om imponeergedrag te vertonen. Dat kan verbaal, met gedrag, maar ook door te laten zien hoe, wat en wie je bent. Heb je een grote auto waar je trots op bent? Laat hem zien! Heb je een mooi huis met mooie spullen? Laat het allemaal zien. Maar…, heb je een mooi huis met een lelijke hal of entree? Laat hem dan renoveren of opknappen. Lees daarom dit blog met handige informatie over een entree renoveren.

Entree is letterlijk de eerste binnenkomen

Hoe is het eigenlijk gesteld met de uitstraling van jouw entree? Want hoewel die entree de binnenkomer van je woning is, kan het bij de meeste mensen geen kwaad om die een beetje op te knappen of zelfs te renoveren. Geldt dat voor jou en jouw woning ook? Er zijn diverse manieren om de entree van je woning een mooier aanzien te geven. Je kunt hem leuk aankleden met knusse tierlantijntjes en een fraaie spiegel of een indrukwekkende kapstok. En als er een trap naar boven is in je entree, dan is de trap mooi schilderen natuurlijk het beste recept voor een mooie blikvanger.

Traptreden (opnieuw) bekleden

Of je nu een open trap of een dichte trap hebt, je doet er goed aan om de trap renoveren uit te besteden aan een ervaren bedrijf. Het renoveren van trappen is natuurlijk wel echt vakwerk, wat je zelf beter niet kunt verprutsen. Zo kun je dus je trap laten renoveren met nieuwe stootborden, sluitlijsten en overzettreden. En als je de trap iets extra’s wil geven, kun je ervoor kiezen om LED-strips onder de treden aan te laten brengen. Zo loop je in de schemering altijd veilig de trap op en het geeft een mooi lichteffect.

Trap opnieuw schilderen

Vind je je trap sowieso niet zo mooi meer en is bekleden geen optie? Laat je trap dan gewoon opnieuw schilderen! Dat is ook een manier van entree renoveren. Je bent er dan al voor een groot deel mee op weg. Door de trap een andere kleur te geven, verandert je interieur ook meteen en heeft je entree een compleet nieuwe uitstraling. Wil je meer weten over je woning en je entree renoveren? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.