Fysiotherapie Veldhoven

Voor fysiotherapie In Veldhoven vind je de praktijk van Remco Claessens en Martijn van de Rijt, Fysiotherapie Claessens | Van de Rijt. Hun specialisatie is sportblessures. De missie van Remco en Martijn is om hoogwaardige zorg te leveren. Zij willen ervoor zorgen dat je weer klachten- en pijnvrij kan sporten en bewegen. Een gemotiveerde patiënt en een goede samenwerking tussen de patiënt en de therapeut zijn hierbij doorslaggevend.

Hoogwaardige zorg

Dit gaat bij deze Fysiotherapie praktijk in Veldhoven verder dan alleen de medische behandelingen. Het bijhouden van vakkennis, hygiëne, een goede administratie, voorlichting en de gehele uitstraling van de praktijk spelen allemaal een belangrijke rol. Het is een totaalplaatje. Tenslotte dient nog vermeld te worden dat de patiënt natuurlijk altijd centraal staat.

Het team

Bij Fysiotherapie Claessens | Van de Rijt werken vier therapeuten die zijn opgeleid als  fysiotherapeut, sportfysiotherapeut, manueel therapeut en/of bewegingswetenschapper. Dit team wordt ondersteund door een secretariaat. Verder is er samenwerking met andere specialisten zoals osteopaten, podotherapeuten en/of ziekenhuizen.

Flexibele tijden

Fysiotherapie Veldhoven is bij Fysiotherapie Claessens | Van de Rijt mogelijk van maandag tot en met vrijdag vanaf half acht in de morgen tot half tien in de avond. Buiten kantooruren kan je hier dus ook goed terecht.

Contactgegevens

De praktijk Fysiotherapie Claessens | Van de Rijt is gevestigd aan de Sterrenlaan 2 te Veldhoven. Telefonisch zijn ze bereikbaar op nummer 040-2532795 en per mail via info@fysiotherapieclaesssensvanderijt.nl. Via de website kan je ook alvast een screeningsformulier invullen en doorsturen. Klik hier voor invullen van dit formulier.