Ga voor een uniek meubel

Industrieel tv meubel

Wil je een industrieel tv meubel waar je het onderscheid meemaakt, dan is een handgemaakt tv meubel echt iets voor jou. De meubels zijn met de grootste zorg ervaardigd, en kunnen uitstralen waar jij naar op zoek bent. Industrieel betekent vaak mooie kleuren als grijs, zwart en ook mag het staal natuurlijk niet ontbreken. Je kunt ook een meubel kiezen die de uitstraling heeft, alsof deze al een paar honderd jaar oud is. In principe staat zwart overal bij, niet gek dat er veel meubels in deze kleur zijn gemaakt, maar ook de echte houtkleur is erg populair en wordt veel gebruikt.

Staal is het materiaal

Denk je aan een industrieel tv meubel, dan kun je er niet omheen door ook aan staal te denken. Hout en staal zijn de materialen die het meest worden gebruikt. Niet alleen zijn de materialen erg mooi om te zien, ze combineren ook perfect bij elkaar. Ondanks dat de meubels grof zijn, geven ze je woning een mooie warme uitstraling. Vaak zijn de meubels ook afgewerkt met prachtige stalen wielen, om het echt af te maken. Voordeel hiervan is ook dat je de meubels eenvoudig kunt verplaatsen wanneer dit nodig is. Of je nu een lade handig vindt, of je gaat voor een tv meubel met open vakken, bij eigentyds.nl vind je het allemaal.

Industrieel tv meubel

Wil je het perfecte meubel

Ondanks het enorme aanbod kan het natuurlijk voorkomen dat je toch niet vindt wat je zoekt. Het is zelfs mogelijk om je eigen industriële tv meubel te ontwerpen en de materialen te kiezen. Op deze manier heb je altijd het meubel wat perfect bij je inrichting past, en de juiste maat heeft. Zeker wanneer je niet veel ruimte hebt in je woonkamer, moet je de ruimte met een tv meubel optimaal benutten. De meubels in de webshop zijn ook verkrijgbaar in andere maten.