Geef meubels een tweede leven

Als je meubels hier en daar wat beschadigingen vertonen maar ze nog best een poosje mee kunnen dan kun je plakfolie gebruiken om ze een nieuw en fris uiterlijk te geven. Plakfolie kan op veel verschillende meubelstukken toegepast worden waarbij je onder andere kunt denken aan kastdeurtjes, in laden maar ook op tafelbladen. 

Keuze uit verschillende soorten plakfolie

Welke toepassing je ook kiest, het is zaak dat je kiest voor plakfolie die je mooi vindt en die goed bij de rest van het interieur past. Bij Superwoonwinkel.nl kun je daarom een keuze maken uit verschillende soorten plakfolie. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, prints en materialen en ook een prijsindicatie aangeven zodat je alleen resultaten op het scherm te zien krijgt die bij jouw wensen aansluiten.

Folie zelf op maat maken

Alle plakfolie heeft dezelfde breedte en zit op een rol. Het is handig te gebruiken en als het niet precies de goede maat heeft kun je het zelf knippen. Mocht het te klein zijn dan leg je gewoon meer stukken netjes tegen elkaar aan. Als je dit voorzichtig doet kun je nauwelijks zien dat er een naadje tussen zit en zien je meubels er weer als nieuw uit. 

Goede bescherming voor de meubels

Naast het nieuwe uiterlijk heeft plakfolie ook veel praktisch nut. Het beschermt de ondergrond namelijk tegen vlekken en beschadigingen en is afwasbaar zodat je het goed schoon kunt houden. Als je het bijvoorbeeld in een lade plakt waar veel spullen los in liggen kunnen deze naar hartenlust verschoven worden terwijl je de la er niet mee beschadigt.