Gemakkelijk en veel daglicht

steellook schuifpui

Eigenlijk kom je tegenwoordig overal een schuifpui wel tegen, bij bedrijven en particulieren om eenvoudig naar binnen en naar buiten te gaan. Voordeel van een schuifpui is dat het een zeer mooie uitstraling geeft, en er komt meer daglicht naar binnen dan bij een normale deur. Waar voorheen de puien wel grof waren, heb je vandaag de dag de perfect verfijnde steellook schuifpui die tot in detail is vervaardigt. Natuurlijk mogen we het isolerende glas in de pui zeker niet vergeten.

Op maat gemaakt voor ieder project

Wanneer je ook gebruik wilt maken van een steellook schuifpui, wordt deze voor jouw project volledig met de hand gemaakt. De rails en het beslag wat wordt gebruikt voor de deuren zijn van zeer hoge kwaliteit, zodat je jaren plezier hebt van de schuifpui. Mede omdat elke pui op maat moet worden gemaakt, kun je niet vooraf zeggen wat de pui precies gaat kosten. Wel is het zeker dat de pui perfect bij je woning of bedrijf past om de uitstraling te behouden.

steellook schuifpui

Past bij elke woning 

Met een steellook schuifpui heb je een schuifpui welke is voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van een schuifpui, of je nu een klassiek of moderne woning hebt de schuifpui past overal bij. Kies de uitstraling die je wenst, en geniet op deze manier optimaal van het gemak van de pui. Haal de woonkamer naar buiten, door de pui in de zomer open te zetten en van je woning en de tuin een geheel te maken. Kijk op de website bouten-kozijnen.nl voor meer informatie.