Gezien worden door je potentieel publiek met het glasfolie op de ruiten

glasfolie_huisnummer-200x150 raamfolie-plakken-plakhetzelf-logoGezien worden door je potentieel publiek met het glasfolie op de ruiten

 

Mocht je nog op zoek zijn naar kwalitatief glasfolie voor een scherpe prijs, kijk dan eens op de website van Plak Het Zelf. Dit bedrijf voert allerlei ontwerpen uit die je maar voor het glasfolie kunt hebben en ik als designer heb daar natuurlijk handig gebruik van gemaakt. Allereerst kun je kiezen voor wat voor glasfolie je wilt gaan, of je het bijvoorbeeld in matte vorm wilt laten uitvoeren. Ik wilde zelf een gedeelte transparant houden en enkel de omlijsting van de naam van mijn bedrijf uitgevoerd hebben. Ik zal het even duidelijk uitleggen, want ik heb een eigen bureau en daarvoor ontwierp ik een horizontaal liggende glasfolie, waaruit de vijf letters van mijn bedrijf uit zijn gesneden. Zo wordt het transparante glas enkel onderbroken door de omliggende omlijsting en knalt de naam van dit bedrijf extra goed uit de verf. Dat we opvallen moge duidelijk zijn, want sinds we hier gevestigd zitten is de omzet ongelooflijk gestegen. Het is dus toch zo dat je zichtbaarheid echt helpt, zodra je maar gezien wordt door je potentieel publiek en je ervoor zorgt die uitstraling te laten corresponderen met de klanten die je aan wilt spreken, dan lukt het!