Gobo’s voor iedere gelegenheid

Wil je graag een gobo laten maken? Goboservice maakt al meer dan 15 jaar gobo’s op maat van glas en metaal. Hierbij spelen jouw wensen als klant een grote rol. Wellicht ben je op zoek naar een gobo voor je verjaardag, een bruiloft of een jubileumfeestje dat wat extra sfeer nodig heeft. Dat creëer je met gobo’s. Deze glazen dia plaats je in de kast van een schijnwerper.  Op deze manier krijgt de verlichting een andere vorm en wordt de gobo geprojecteerd op een muur, een dansvloer of een plek naar keuze.

Hoe werkt de bestelling van gobo’s?

Het maken van gobo’s gaat niet over één nacht ijs. Hier zit veel tijd en moeite in. Ook bij Goboservice wordt veel tijd besteed aan het snel maar vakkundig produceren van iedere gobo. Je kunt online je bestelling plaatsen of de prijs opvragen via een offerte. Je krijgt altijd eerst een voorbeeld van de gekozen gobo voordat de gobo in productie gaat. Met een van de mooie gobo’s kun je heel veel sfeer toevoegen aan een onvergetelijke gebeurtenis. Wat dacht je van een gobo met de initialen van jou en je kersverse man of vrouw? Deze dia wordt groot op de muur geprojecteerd, bijvoorbeeld tijdens jullie eerste dans.

Verder zijn er nog tal van mogelijkheden voor het toepassen van gobo’s. Bij een sweet 16, een 25ste verjaardag, een 45-jarig jubileum en nog veel meer. Op deze manier creëer je een unieke extra die volledig aan jouw wensen voldoet.