Hectische woningmarkt

Makelaar Amstelveen

De woningmarkt is tegenwoordig hectisch, toch wil je tijdens het kopen of verkopen van een woning niet het gevoel hebben dat je wordt opgejaagd. Je wilt altijd het gevoel hebben dat je niet teveel betaald bij aankoop, of te weinig krijgt bij verkoop van je woning. Gelukkig weet Makelaar Amstelveen precies hoe het er aan toe gaat op de woningmarkt, zodat je altijd met een eerlijke en goede prijs te maken hebt. Mede door de unieke werkwijze die de makelaar hanteert, weet je zeker dat er namens jou professioneel wordt gehandeld en de makelaar onafhankelijk is. 

Val op door presentatie

Wil je een woning verkopen dan moet je op een positieve manier opvallen tussen de andere woningen die te koop staan, Makelaar Amstelveen weet precies met de ervaring die zij hebben om dit voor elkaar te krijgen. Met de combinatie van professionele teksten, prachtige foto’s en NEN plattegronden, wordt je woning in de schijnwerper gezet. Zowel op internet als een eigen netwerk wordt gebruikt, om de beste koper te vinden voor je woning. In overleg worden de bezichtigingen gepland, die overigens ook in het weekend plaats kunnen vinden. in principe is het open huis erg laagdrempelig waardoor er veel potentiële kopers komen.

Makelaar Amstelveen

Het huis van je dromen

Zoals iedereen wel weet is de woningmarkt naar een hoogtepunt gestegen, toch wil je niet teveel betalen voor het huis van je dromen. Makelaar Amstelveen weet precies hoe het er op de woningmarkt aan toegaat, ook bij de aankoop van een woning zorgt deze ervoor dat je een eerlijke prijs betaald. Natuurlijk wordt je tijdens het koopproces niet aan je lot overgelaten, tijdens elke stap van het proces is de makelaar er om je de juiste begeleiding te geven zodat het de aankoop een succes wordt. Op elk gewenst moment staat de makelaar tot je beschikking.