Het hele jaar door lekker buiten

Verasol

Met een overkapping van Verasol kun je niet alleen genieten van je tuin wanneer het lekker weer is. Door de tuinkamers is het in de winter ook aangenaam vertoeven in je tuin, de glazen wanden zorgen ervoor dat je uit de wind en beschut bent tegen de regen. 20 jaar zorgen zij ervoor dat je van de beste materialen gebruik kunt maken tegen de voordeligste prijs. Gegarandeerde kwaliteit uit Duitsland waar je jarenlang plezier van hebt en op kunt vertrouwen.  

Verasol

Altijd een passende overkapping 

Met de drie verschillende soorten tuinkamers of overkappingen bij Verasol vind je altijd een model wat helemaal naar wens is. Welk model je ook kiest, iedere overkapping wordt op maat gemaakt, of je nu kiest voor aluminium kozijnen of voor een glazen wandsysteem die je open kunt doen. Het team helpt je en zorgt ervoor dat je een overkapping krijgt die geheel naar je wensen is opgebouwd en waar je jarenlang plezier van hebt.  

Accessoires voor je overkapping of tuinkamer 

Verasol

Om het comfort zo hoog mogelijk te maken voor je overkapping kun je diverse accessoires bij Verasol verkrijgen. Voor de koude winterdagen zijn er kachels in het assortiment, zo kun je zomer en winter toch optimaal genieten van je overkapping of tuinkamer. Maar ook voor dagen in de zomer dat de zon brandt aan de hemel zijn er zonweringen, zo kun je lekker even in de schaduw zitten en afkoelen. Het is zelfs mogelijk om verlichting in te laten bouwen, op die manier zit je ook in de avond gezellig met mooie verlichting in de tuin.