Hexagon tegels voor een levendig effect

Hexagon tegels, ook wel honingraat tegels genoemd, zijn de laatste trend op het gebied van keramische tegels. Deze zeshoekige blikvangers staan prachtig op zowel de wand als op de vloer. Door de opvallende vorm, wordt meestal gekozen voor een neutrale en lichte kleur. Witte hexagon tegels staan bijvoorbeeld prachtig als wandtegel in de keuken. De naden zorgen voor een geometrisch patroon, wat een moderne en levendige uitstraling geeft aan iedere woonruimte. Laat je verrassen door de (letterlijke) veelzijdigheid van hexagonale tegels als nieuwe aanwinst in huis! Lees hier meer over de vele mogelijkheden die dit tegeltje met zich meebrengt.

Hexagon tegels online bestellen

Heb je de keuze gemaakt om hexagon tegels aan te schaffen? Een uitstekende keuze waar je geen spijt van zult krijgen. Online is er een breed aanbod aan deze tegels te vinden, waardoor je eenvoudig het aanbod kunt bekijken. Misschien heb je al een idee van de afwerking, de kleur en de grootte van de hexagon tegel. In dit geval kun je al direct filteren, zodat je direct de resultaten te zien krijgt waar jij naar op zoek bent. Heb je jouw perfecte zeshoekige sfeermaker gevonden? Dan bestel je deze eenvoudig online. Het voordeel van een tegel online bestellen, is dat de bestelling gewoon bij jou thuis bezorgd wordt. Zo hoef je niet vanuit de bouwmarkt met de zware hexagonale tegels te slepen, maar wacht je simpelweg een aantal dagen totdat jouw nieuwe aanwinst binnen is. Zo is shoppen voor tegels wel heel leuk en eenvoudig!

De vele voordelen van hexagon tegels

Hexagon tegels worden steeds vaker toegepast in moderne woonstijlen. Door het bijzondere patroon is deze tegel erg geschikt om een levende achtergrond te creëren. Een lichte tegel creëert een ruimtelijk effect, maar ook een donkere kleur geeft een bijzondere uitstraling aan iedere woonruimte. Zo kies je bijvoorbeeld voor een mat zwarte hexagon tegel die erg stijlvol staat in een keuken met lichte meubels. Het lichte en donkere contrast zorgt voor een uniek effect wat je niet snel ergens anders zult zien! Hexagon tegels worden gemaakt van keramiek, wat bestaat uit klei dat op hoge temperatuur gebakken is. Dit materiaal is erg duurzaam en van hoge kwaliteit. Zo weet je zeker dat je voor een tegel kiest die de tand des tijds kan doorstaan!

Tegels en Laminaat | Kwaliteitsproducten voor de beste prijzen.

Wat is belangrijk bij het kiezen van de perfecte hexagon tegels?

Er spelen een aantal factoren mee wanneer je op zoek bent naar de perfecte tegels. Gezien het grote aanbod, kan het maken van de juiste keuze een hele opgave zijn. Deze tegels komen in vele stijlen en maten, waardoor je altijd ruimte keuze hebt. Zo kies je bijvoorbeeld ook voor een klein mozaïek hexagon tegeltje wat vaak wordt gebruikt voor nissen of kleine ruimtes zoals toiletten. Een groot voordeel van de honingraat tegels, is dat ze eenvoudig te combineren zijn met andere stijlen. Voor een mooi evenwicht wordt vaak een keuze gemaakt tussen een hexagon vloer of wand. Hexagon tegels worden zo gecombineerd met een neutrale grotere tegel zodat de ruimte niet te druk aanvoelt.