Hier koop je het allermooiste teak bureau

teak bureau

Verrassingteak bureau

Van mijn man wist ik dat hij al heel erg lang een mooi klassiek teak bureau wilde voor op zijn kantoor. Hij is zelfstandig ondernemer en had voorheen een simpele witte die niet erg veel luxe uitstraalde. Nu is het zo dat zijn bedrijf enorm aan het groeien is en hij veel klanten ontvangt. In films zie je vaak kersenhouten meubels, maar deze zijn niet te betalen. Daarom ging ik op zoek naar een alternatief om hem mee te verrassen voor zijn 50e verjaardag. Ik heb geluk gehad dat ik op tijd ging zoeken, want de levertijd bleek tussen de 12 en 16 weken te zijn. Die tijd is erg logisch, want het is allemaal handgemaakt in Indonesië. Nadat het gemaakt is moet het natuurlijk ook nog geïmporteerd worden, waar allemaal wel wat weken in gaat zitten. Toen ik hoorde dat hij geleverd ging worden heb ik er samen met een vriend van hem voor gezorgd dat hij er niet was. Die vriend had hem met een leugen weggelokt door samen uit eten te gaan, waardoor ik alle tijd had om het leuk aan te kleden voor zijn verjaardag de volgende dag. Ik had nog wat ballonnen opgehangen en er een mooie plant opgezet.

Zijn reactieteak bureau

Toen hij zijn kamer binnenliep zag hij zijn teak bureau direct en viel zijn mond open van verbazing. Hij had het nooit verwacht, maar is er ontzettend blij mee. Ik ben blij dat hij er zo gelukkig mee is. Mocht jij ook iemand met zoiets moois willen verrassen, neem dan zeker een kijkje op de website van De Teakhoeve!