Houten panelen aanschaffen

Massief houten panelen zijn helemaal anno 2021. Ze komen veelvuldig voor in moderne, Scandinavische en industriële interieurs. Massief houten panelen lenen zich goed voor interieur en jachtbouw. Ze kunnen worden gebruikt voor onder andere kastdeuren, tafelbladen, keukenbladen, salon en bijzettafels. Ook kunnen de panelen voor wanden worden gebruikt. Massief houten panelen staan stoer en robuust in de woning. Het hout is zowel modern als eigentijds en maakt de woning sfeervol en huiselijk. Het hout van WoodStock is van perfecte kwaliteit doordat het van de langzaam groeiende Slavonisch eik afkomstig is uit de Balkan. Het hout verweert en beschadigd nauwelijks door de stevigheid. Het kan zowel buiten als binnen prima worden toegepast.  

Massief houten panelen 

Massief houten panelen worden duurzaam geproduceerd. Gekapte bomen worden vervangen door nieuwe bomen die worden aangeplant. Zo gaan er nooit bossen en wouden verloren. Dit is overigens verplicht. De prijzen zijn aantrekkelijk en het hout heeft een duurzaam karakter zonder dat het milieu negatief wordt beïnvloed. Massief houten panelen worden op diverse wijzen afgewerkt. Zo zijn er voor elke verwerking bepaalde technieken toegepast. Vingerlas is een fijne techniek waarbij strookjes hout worden verlijmd in een mooi patroon. Verder is er nog het visgraat hout wat ook veelvuldig voor vloeren wordt gebruikt. Ook hier speelt een verlijmingstechniek een rol in. Kopshout staat bekend als de sterkste verwerkingstechniek met het sterkste hout voor veelvuldig gebruik en zware toepassingen. Kopshout is van zeer hoge kwaliteit en biedt enorm veel steun. 

Diverse toepassingen 

Massief houten panelen zijn in veel kleurtinten en soorten hout verkrijgbaar. Eikenhout, essen, ahorn en noten worden vooral gebruikt. Ook zijn massief houten panelen in de vorm van boomstammen verkrijgbaar waarbij het interieur een nog meer pure natuurlijke uitstraling krijgt. Je krijgt panelen altijd op maat. Maatwerk wordt nooit extra gerekend. Zo kun je bij de panelen tafelpoten, frames en onderstellen bijbestellen en tot complete meubelstukken in elkaar monteren. Tafels met zwarte metalen frames als poten en eikenhout bladen zie je veel terug komen in robuuste industriële interieurs.