Huis verkopen in Rotterdam doe je met Kettner

Heb je een huis in Rotterdam, maar wil je deze verkopen omdat je een ander adres hebt gevonden waar je voortaan wilt wonen? Dan is het verstandig om deze verkoop te doen samen met een erkende verkoopmakelaar. Deze makelaar kan je helpen met alle zaken die er komen kijken bij de verkoop van je huis, zoals het bepalen van de waarde en kijken naar alle juridische zaken. Maar welke makelaar kan je helpen je Huis verkopen Rotterdam? Bij Kettner Makelaardij is dit mogelijk. Kettner Makelaardij is een bij de NVM aangesloten makelaarsbureau gericht op de huizenmarkt in Rotterdam en omgeving. De makelaars staan al ruim 30 jaar voor je klaar met een goede expertise en hulp bij het hele traject. Waar je maar twijfel over kan hebben of je het goed doet kan Kettner Makelaardij bij helpen.

Wat doet de makelaar?

De makelaar van Kettner Makelaardij biedt hulp in het gehele traject waar je in terecht komt om je huis in Rotterdam te verkopen. Samen met jou wordt er gekeken naar wat de waarde van het huis is en welke strategie er gebruikt gaat worden om je huis te verkopen, zodat je met een zo hoog mogelijk bedrag vaarwel tegen je oude huis kunt zeggen. Hierbij wordt er gekeken naar de huizenmarkt en worden er onderhandelingen gedaan met mogelijke kopers. Daarnaast biedt de makelaar juridisch advies en verzorgd het de bezichtigingen. Dit alles is vrijblijvend totdat je je huis hebt kunnen verkopen.

Extra hulp

Als deze hulp om je huis in Rotterdam te verkopen nog niet genoeg was, biedt de makelaar van Kettner Makelaardij nog meer hulp. Zo worden er professionele foto’s van je huis gemaakt door een echte fotograaf, zodat elk hoekje er goed uitziet op de advertentie. Verder kan de plattegrond ook in 3D gemaakt worden, zodat de capaciteit veel beter in beeld is. Daarnaast heeft Kettner Makelaardij een enorm netwerk opgebouwd en is de vindbaarheid op websites als Funda erg groot. Bij Kettner wordt niets achtergehouden om je te helpen je huis in Rotterdam te verkopen. Wil je weten wat Kettner Makelaardij voor jouw verkoop kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvend advies aan verkoop je huis sneller dan je het doorhebt.