Ik vond de houten keukens meteen een optie om uit te kiezen

Teakhouten badmeubel (3)_CIk vond de houten keukens meteen een optie om uit te kiezen

Wij wonen is onze boerderij die wij helemaal hebben gerenoveerd. Het is het huis wat al jaren in onze familie is. Toen ik er met mijn man in ben gaan wonen, hebben wij er jaren voor moeten sparen om deze boerderij te kunnen opknappen. Omdat er veel van hout is in en om het huis vind ik het dan ook een te gek idee om eens op zoek te gaan naar houten keukens. Wij moeten de keuken nog gedaan hebben en dan is alles klaar. Omdat wij er nog niet over uit waren welke keuken het moest gaan worden heb ik eens wat ideeën op gedaan op internet. Toen schoot mij opeens de site weer binnen van teakbadkamermeubels.nl. zij verkopen namelijk ook houten keukens en dat is mooi want zo kan ik meteen de voorbeelden vinden en gaan bedenken of dit ook in onze keukenruimte past. Mijn man was ook enthousiast geworden door het zien van de houten keukens op de site en zo hebben wij in een avond besloten wat voor soort keuken wij graag in ons huis zien. En nu snap ik waarom wij dit hebben uitgesteld nu kunnen wij pas goed bekijken wat het mooist staat voor bij de rest van ons huis. Wij hebben een grote leef keuken dus het mag dan ook een flinke keuken gaan worden maar het is natuurlijk wel zo mooi om deze stijl te kunnen betrekken bij de rest van ons huis.