Installatiebedrijf Wassenaar knapt mijn keuken op!

logolommersklklAls ik me ergens druk over kan maken is het wel mijn keuken. Onze keuken dateert nog uit de jaren ’40. Iets wat we dan ook maar al te graag renoveren, echter is het tot enkele dagen geleden niet gelukt om het te regelen. In de eerste instantie wilde we dit geheel zelf doen om toch wat in de kosten te besparen. Bij het maken van een stappenplan merkte we gelijk dat dit haast niet haalbaar is. Stap 2: installatiebedrijf Wassenaar inschakelen. Hun hebben al diverse opdrachten voor ons gemaakt en deze keer weet ik het zeker dat hun het kunnen realiseren voor ons. Over de kosten hoef ik me bij hun ook geen zorgen voor te maken aangezien hun sowieso al voordeliger zijn als dat ik elders gezien heb. kranen-keuken-300x225

Goede service voor een aantrekkelijk tarief.

Doordat wij graag installatiebedrijf Wassenaar inschakelen gaan we het ook deze keer weer proberen. Al bij het opnemen van de telefoon zijn wij enthousiast. Goede service wat hun verlenen is prima en dan heb ik het nog niet gehad over hun snelheid! Aankomende week komen ze de keuken al plaatsen, dit hadden we niet verwacht dat het zo snel gebeuren kon. Ik ben dan erg tevreden over hun snelheid en goede service wat ze leveren.marcel