Interieuradvies Drenthe duurzaam, maar niet duur

Ken je dat gevoel dat het lijkt of er iets mist in je interieur, dat het ’t nét niet is? Blijf je eindeloos aan het veranderen met een ander kleed of andere woonaccessoires? Het geld dat je hieraan uitgeeft kun je besparen met een goed interieuradvies. Bij interieuradvies Drenthe ben je daarvoor aan het juiste adres. De interieuradviseurs denken met je mee over materialen, meubels en hoe je een ruimte het beste kunt indelen. Dan gaat het niet alleen over nieuwe, maar ook over al aanwezige meubels en accessoires. De adviseurs van interieuradvies Drenthe proberen om van het advies een mooie combinatie te maken die geheel aansluit bij je wensen. Jouw wensen zijn hierbij de leidraad. Vind je jouw interieur mooi en voel jij je thuis dan heb je geen behoefte meer om elke keer iets te nieuws te kopen of om te veranderen.

Interieuradvies Drenthe is ons advies, maar wel jouw stijl

Je weet zelf wat je mooi vindt en kiest je meubels uit omdat je ze mooi vindt. Helaas is het zo dat vijf mooie meubels nog geen geheel maken. Daar komt meer bij kijken en hiervoor kun je advies inwinnen bij interieuradvies Drenthe. Wanneer je voor advies komt gaat de adviseur eerst met je om de tafel zitten om het een en ander door te spreken;

·         Wat zijn jouw wensen op woongebied

·         Welke woonstijlen spreken je aan

·         Er wordt gekeken naar meubels, materialen, kleuren en accessoires

·        Wat zijn eventuele vervolgstappen, bijvoorbeeld een 3D schets

Dit persoonlijke contact is nodig om te zien of er een onderlinge klik is. Wanneer die er is en alle woonwensen zijn in kaart gebracht kan er een ontwerp in 3D van het ‘nieuwe’ interieur worden gemaakt.

Goed interieuradvies vraagt om informatie

Wil je van interieuradvies Drenthe een goed advies dan is het verstandig om bij je eerste bezoek de benodigde informatie mee te nemen. Denk hierbij aan:

  1. Een plattegrond met de exacte maten van de in te richten ruimte
  2. Kleurenfoto’s van je huidige interieur
  3. Kleurenfoto’s van de in te richten ruimte(s)
  4. Kleurenfoto’s van alles wat je in je nieuwe interieur terug wilt zien;
  5. Voorbeelden van interieur items die je aanspreken (een soort moodboard)

Met deze informatie en met jouw woonwensen in gedachten wordt alles ingebracht in de computer en met speciale software gevormd tot een 3D schets.

Interieur ontwerp in 3D voor een levensecht beeld

Bij interieuradvies Drenthe maken we niet alleen een 3D schets van je interieur, we tonen dit 3D-ontwerp op een groot scherm zodat je precies kunt zien hoe jouw interieur wordt. Met dit levensechte beeld lijkt het of je zo in je eigen woonkamer terecht bent gekomen. Om deze 3D schets te maken hebben we wat tijd nodig en daarom maken we hiervoor een tweede afspraak. Het kan zijn dat een interieuradviseur een keuze heeft gemaakt die je zelf nooit had gemaakt, maar die wel goed uitpakt. Een adviseur van interieuradvies Drenthe bekijkt de ruimte, maar ook de lijnen en lichtinval van die ruimte. Met een passend lichtplan en doordachte keuzes qua kleur en materiaal wordt je interieur een mooi geheel met behulp van Wiecherswonen.nl