Jacuzzi huren is de uitkomst

headjacuzii

Al een tijdje zit ik er over na te denken om een jacuzzi of een hottub aan te schaffen. Ik heb een zeer ruime badkamer waar een jacuzzi zeker niet zou misstaan. Ik ben alleen bang dat ik er snel op ben uitgekeken. Dat zou ik zonde van het geld vinden en daarom ben ik op internet gaan zoeken naar oplossingen voor dit problemen. Tijdens mijn zoektocht kwam ik uit bij een bedrijf waar je een jacuzzi huren kan. Zo kan je kijken of een jacuzzi wat voor jou is voordat je er één aan gaat schaffen. Je begrijp denk ik wel dat een jacuzzi een flinke investering is. Voor 150 euro kan ik de jaccuzi huren voor een heel weekend.

Perfecte service

Afgelopen week heb ik de aanvraag gedaan bij dit bedrijf. Een jacuzzi huren biedt echt een uitkomst als je twijfelt over de aanschaf van een jacuzzi. Het model wat ik thuis krijg is te verwarmen tot 42 graden. Om ook aan het milieu en de kosten van de energie te denken wordt er een gratis thermo cover bij geleverd. Daarnaast wordt het bad netjes bij mij thuis afgeleverd en geïnstalleerd.  Ik heb wat foto’s toegevoegd bij dit bericht van de jacuzzi die ik binnenkort thuis krijg. Uiteindelijk is dit ook het model wat ik eventueel wil gaan kopen. Kijk voor meer informatie ook eens op de website van easybubbels. Dit bedrijf heeft ook een showroom in Barneveld.

0201001-dreammaker-easybubbels

 

 

 

 

 

 

 

 

0201001-dreammaker-easybubbels-spa-verhuur