Je wilt een epoxy tafel kopen?

riviertafel

Voor wie de epoxy tafel al wel eens heeft gezien weet als geen ander hoe dat het eruit ziet. Daarnaast past deze tafel in vrijwel ieder interieur, maar ook op kantoor is het mogelijk! Je kunt een epoxy tafel kopen bij een specialist die hier graag mee bezig is. Met een epoxy tafel zullen er specifieke gaten worden gevuld met hars. Wil jij graag dat er een tafel compleet gevuld wordt? Dan wordt dit ook wel eens een riviertafel genoemd. De naam zegt het eigenlijk al. 

Neem maar eens een kijkje op de website van Designed By Dennis. Dennis weet als geen ander hoe dat het vakwerk gerealiseerd moet worden. Niet alleen beschikt hij over diverse mogelijk, maar alles wordt ook geheel op maat gemaakt. Buiten het maatwerk wat bij Dennis verricht kan worden kan je ook echt de passie proeven. Iedere tafel wordt met de hoogste zorg gemaakt en dat gebeurt door middel van handwerk! 

riviertafel

Het bestellen van een epoxy tafel op maat

Iedere woning heeft een ander interieur. Dit betekent direct dat niet iedere woning dezelfde afmeting qua tafel kan hebben. Gelukkig maakt Dennis het geheel naar wens en op maat. Ongeacht of dat je een epoxy tafel kopen wilt of dat je kiest voor een riviertafel. Dennis gaat graag voor je aan de slag om een schitterende tafel te realiseren. Geef jij de afmetingen en kleur door? Dan gaat hij diezelfde dag al met onwijs veel plezier voor je aan de slag!