Kamer in Breda

Ik wist al een paar jaar welke vervolgopleiding ik wilde gaan doen. Deze opleiding kon ik alleen in Breda gaan doen, maar dat was heel ver van mijn ouderlijk huis af. Op en neer reizen was geen optie. Dus ik zou dan op kamer Breda moeten zoeken.

Inschrijven

Mijn moeder had bij toeval de site www.klikvoorkamers.nl gevonden. Zij had daar het een en ander gelezen en adviseerde mij om mezelf al in te schrijven. Ik vond dat eerst overdreven, maar heb dat uiteindelijk toch gedaan en daar ben ik nu heel erg blij mee, want de meeste kamers worden door hen toegewezen aan de persoon die het langste ingeschreven staat. Omdat ik dus al drie jaar ingeschreven stond voordat ik echt een kamer nodig had, kreeg ik gelijk de eerste kamer toegewezen waar ik op reageerde. Geweldig dus.

Bezichtiging

Toen ik de kamer toegewezen kreeg, ben ik heel snel gaan kijken. Uiteraard gingen mijn ouders ook mee. We waren allemaal enthousiast. We hebben de kamer natuurlijk bekijken en ook de gezamenlijke ruimtes. Het zag er eigenlijk allemaal wel redelijk netjes uit. Daar was ik blij mee. We hebben nog twee huisgenoten gezien en ook de omgeving bekeken. We waren het er eigenlijk gelijk over eens dat dit een goede kamer voor mij was. Dus we hebben de kamer geaccepteerd. Nadat het papierwerk afgehandeld was, was ik de trotse huurder van een mooie kamer in Breda!